19:45

Västerhaninge IF

Referat: Tyresö FF - Västerhaninge IF

Nu är vi inne i serien årets första trepoängare kom mot Tyresö.
Ett lite stukat Västerhaninge kom till match. Det började lite passivt och Tyresö tar ledningen med 1-0 efter 13 minuter. En riktig pärla som går stenhårt in i mål helt otagbart för Pontus. Det kändes tungt som att motflytet hängde i sig. Det skapades väldigt lite i första halvlek . Inget av lagen hade några egentliga målchanser det var mest kamp på mittplanen.
Ännu tyngre skulle det bli 2-0 till Tyresö redan i den 48:e. En frsipark som domaren hittade på mittplan, snabb omställning, friläge högt skott som Pontus får fingrarna på men bollen rasslar in i målet.
Man skulle kunna tro att efter en sådan kalldusch så reser sig aldrig grabbarna men icke...
På åtta minuter vänder Västerhaninge matchen och som dom gör det. 54:e ett underbart instick från Vedran till Adam som kommer fri och utan pardon sätter reduceringen. Sex minuter senare en hörna lågt slagen av Nille som går förbi Tyresös första spelare där kommer Vedran och krutar in kvitteringen. I den 62:a återigen Vedran en fantastisk genomskärare av Andrew fram till Vedran som är skoningslös och vändning var ett faktum. Därefter spelas matchen av det kändes trots allt rätt kontrollerat.

Otroligt starkt att vända ett 2-0 underläge till vinst. Grymt arbete. Hela laget skall ha cred för insatsen. Den nykomponerade backlinjen som skötte sig riktigt bra. Eddie som debuterade och visade en härlig attityd. Givetvis måste även Vedran nämnas med sina två mål, gjorde även ett hårt arbete trots att han kommit från Amerika tidigare under dagen. Härligt.